Arrangementer

hjælp os med at bruge 25.000 kr.

Alumneforeningen har modtaget 25.000 kr. fra kollegierne til at køre aktiviteter for. Så har du idéen til et arrangement, en klub, en udflugt eller noget helt fjerde så tøv ikke med at kontakte os. Vi vil rigtigt gerne hjælpe dig. 

Eneste krav er at pengene ikke kan bruges på alkohol. 

Legendariske lørdage

Alumneforeningen lejer, indefor semestrene (februar-april og september-november), Eforen hver den tredje lørdag i måneden. Derefter låner vi den videre ud til gange som så står for at arrangerer fester for hele kollegiet og hvem de nu måtte ønske at inviterer. 

Det betyder at vi lægger ud for lejen, bestiller rengøringsmanden til dagen efter, giver jer penge til at købe oppyntning for samt vil hjælpe jer med hvad i nu ellers måtte have brug for.

Varer kan i få leveret fra KIF direkte til Eforen. Så længe det er med i det normale varelager tager de retur hvad i ikke bruger. Når festen er forbi tager alumneforeningen de penge tilbage som vi har lagt ud, men heller ikke mere endt det. Skulle i ikke tjene nok til dette kommer vi ikke og banker jer på dørene for resten. Så tager vi tabet (afregning med varer forgår direkte med KIF. Ved eventuelt underskud her er det ikke noget vi dækker).

Initiativet er inspireret af fester på Egmont kollegiet i København. Her tjener gangene store penge hjem på at holde festerne. Et overskud fra festen tilhører selvfølgelig gangen der holder festen. Lige sådan vil det være ved os. 

Eneste krav vi stiller er at i skal smide en legendarisk fest, og at invitationer skal fordeles ud til hele kollegiet. 

Har i lyst til at holde fest? Så kontakt os på alumneforeningen@gmail.com

Kaffe og kage med alumneforeningen

Alumneforeningen inviterer, hver måned til kaffe/kage/spille aften. Normalt vil vi holde det på den anden tirsdag hver måned, men der kan forekomme ændringer af dette. 

i september til december er følgende spilleaftener planlagt:

  • Onsdag den 11. september (bemærk onsdag) 
  • 8. oktober
  • 12. november.
  • 10. december

 

 

Skal du være med?

Alumneforenings nyoprettede Fest og Eventteam søger medlemmer der vil være med til at arrangerer den næste fest, hyggeaften, udflugt eller noget helt fjerde.

Er det dig? Så kontakt os på alumneforeningen@gmail.com