Ind- og udflytning

Synes du også, at det ville være dejligt at bo helt centralt i postnummer 8000 og samtidig vågne op til lyden af fuglesang om sommeren og glæden af ikke at skulle gå ret langt til undervisningen om vinteren? Så tøv ikke med at søg ind på kollegierne.  Kontakt kontoret på Kontoret@pkas.dk.

Indflytning 

Det er tradition for at en kommende indfytter tager kontakt til gangen for at koordinere al det praktiske og måske endda aftale et besøg på gangen før indflytningen. 

Selvom det på ingen måde er nødvendigt at slå en smut forbi sin kommende gang før man flytter ind, anbefaler vi alligevel at man gør det. På den måde har du nemlig mulighed for at danne dig et overblik over hvordan det hele ser ud, hvor du har køkkenskabe og hvor f.eks. pulterrum og vaskerum er placeret.

Nøglen til værelset

Skal du bo på kollegium 4-5 og 7-9 får du ikke din nøgle udleveret i forbindelse med din lejekontrakt: Når du flytter ud skal nøglen placeres i dit køkkenskab. Når du flytter ind henter du nøglen i dit køkkenskab. Så enkelt er det.

Hvis du gerne vil have en kvittering for at du har lagt din nøgle i køkkenskabet i forbindelse med en udflytning, er du velkommen til at få en sådan på Kollegiernes Kontor.

Nøglerne er en del af et fremmedartet nøglesystem, så der er særdeles ringe risiko for at de kopieres.

Skal du bo på kollegium 1, 2, 3 og 6 får du udleveret et nøglebrik, når du underskriver din lejekontrakt.

Intern flytning

Der gælder særlige regler for intern flytning, som du kan læse mere om her.

Fraflytning 

Du sender en mail til kontoret Kontoret@pkas.dk og indgive en opsigelse. Dette skal gøres med mindst to måneds varsel med udflytning til den 1. i måneden. Det er også i den forbindelse, du aftaler udbetaling af dit depositum.

Hvis du bor på kollegium 1, 2, 3 og 6 skal du fraflytte 8 dage før den 1. i måneden, så maleren kan istandsætte dit værelse.

Bor du på kollegium 4-5 og 7-9, skal du lappe søm -og skrue huller og gøre værelset pænt til den næste lejer, som selv kan male sit værelse, hvis vedkomne ønsker det. 

Ind- eller udflytnings syn

På kollegium 4-5 samt 7-9 bliver der afholdt førsyn i forbindelse med udflytning. 

På kollegium 1, 2, 3 og 6 foretages der ind og fraflytningssyn.  Du kan forvente at skulle betale ca.2.800,00 af dit depositum ved fraflytning.