Ind- og udflytning

Synes du også, at det ville være dejligt at bo helt centralt i postnummer 8000 og samtidig vågne op til lyden af fuglesang om sommeren og glæden af ikke at skulle gå ret langt til undervisningen om vinteren? Så tøv ikke med at søg ind på kollegierne.

Selvom det er beboerne i Kollegianerrådet, som står for at lave prioriteringslisten, er det Kollegiernes Kontor der for sørger for al administration i forbindelse med selve udlejningen; så det er på kontoret du skal aflevere din ansøgning. Det er også kontoret du skal give besked, hvis du ikke længere vil stå på prioriteringslisten - ikke Kollegianerrådet.

Tidspunkt for ind- og udflytning

Her på kollegierne sker al ind- og udflytning til den første i hver måned kl. 12 middag. Det vil sige, at man i teorien kan komme til at støde på den gamle beboer, når man selv bærer sine ting op ad trappen.

Kontrol med værelser ved ind- eller udflytning

Der er ikke gennemsyn eller kontrol af værelserne ved ind- og udflytning. Vi har flere gange overvejet om vi skal have en sådan kontrol, men er altid nået frem til, at den nuværende ordning med lave huslejer og gratis adgang til maling m.v., er mere værdifuld for vores beboere.

Overdragelse af værelse fra beboer til beboer

Det er tradition for at en kommende indlytter tager kontakt til enten personen der skal flytte ud af værelset eller en anden person fra gangen for at koordinere al det praktiske og måske endda aftale et besøg på gangen før indflytningen. I den forbindelse stiller vi en telefonliste til rådighed.

Selvom det på ingen måde er nødvendigt at slå en smut forbi sin kommende gang før man flytter ind, anbefaler vi alligevel at man gør det. På den måde har du nemlig mulighed for at danne dig et overblik over hvordan det hele ser ud, hvor du har køkkenskabe og hvor f.eks. pulterrum og vaskerum er placeret.

Nøglen til værelset

Du får ikke din nøgle udleveret i forbindelse med din lejekontrakt: Når du flytter ud skal nøglen placeres i dit køkkenskab. Når du flytter ind henter du nøglen i dit køkkenskab. Så enkelt er det.

Hvis du gerne vil have en kvittering for at du har lagt din nøgle i køkkenskabet i forbindelse med en udflytning, er du velkommen til at få en sådan på Kollegiernes Kontor.

Nøglerne er en del af et fremmedartet nøglesystem, så der er særdeles ringe risiko for at de kopieres.

Skal du flytte væk?

Hvis din tid på Parkkollegierne lakker mod enden, skal du ned forbi Kollegiernes Kontor og indgive en opsigelse. Dette skal gøres med mindst en måneds varsel med udflytning til den 1. i måneden. Det er også i den forbindelse, du aftaler udbetaling af dit depositum.