Immatrikulationskontrol

Indskrivningsbekræftelse

At bo på Kollegierne er et privilegium for studerende ved Aarhus Universitet - ikke for andre. Derfor gennemfører vi hvert halve år en såkaldt immatrikulationskontrol for at sikre, at samtlige alumner også fortsat er studerende ved Universitetet.

Immatrikulationskontrollen annonceres ved opslag på hoveddøre, gange, køkkener m.v. Så du kan ikke undgå at lægge mærke til at den er igang.

Hvornår gennemføres kontrollen?

Ved indflytning og én gang hvert semester, som regel i februar/marts og september/oktober.

Hvad skal jeg gøre når der er kontrol?

Du skal møde op på Kollegiernes Kontor, hvor du skal logge ind på Aarhus Universitets selvbetjening for at for at vise, at du stadig er indskrevet. Du skal huske at medbringe dit studiekort, så du kan bekræfte din identitet.

Ak og ve, jeg er jo mediciner i praktik og er derfor kun hjemme i weekenden, hvor Kontoret er lukket!

Frygt ikke, vi ønsker ikke at smide dig ud, bare fordi dit studie forhindrer dig i at komme på Kontoret. I tilfælde som dette, har du mulighed for at immatrikulere dig ved at træffe aftale med et medlem af Kollegianerrådet, der kan foretage kontrollen.

Shit! Jeg har glemt at vise min indskrivningsbekræftelse. Bliver jeg nu opsagt?

Svaret er ganske enkelt: Ja. Du modtager en opsigelse - men vel og mærket en foreløbig en af slagsen. For hvis du inden rimelig tid kommer forbi Kollegiernes Kontor og bekræfter din indskrivning annullerer vi opsigelsen.

Jeg er blevet opsagt! Hvad sker der nu?

Hvis du er blevet opsagt kan det skyldes én af disse tre grunde: 1) Du har glemt at vise indskrivningsbekræftelse; 2) du har færdiggjort dit studium (tillykke!); 3) du er blevet smidt ud af dit studium (skam dig!).

Efter du er blevet sagt op har du 3 måneder til at flytte ud.