Parkeringsforhold

Cykelparkering

Der er gode muligheder for at kunne parkere sin cykel enten udenfor eller indendørs i aflåselige cykelrum.

Udendørs

Udenfor hver enkelt kollegiebygnings hoveddør er der en cykelparkering med cykelstativer, som alle er velkomne til at benytte sig af. Ligeledes er der ved parkeringspladsen imellem Kollegium 3 og 6, foran Statsbibliotekets hovedindgang, en stor og aftenbelyst udendørs cykelparkering, som du også er velkommen til at benytte.

Indendørs

Kollegierne 7, 8 og 9 (der ligger ud til Randersvej) har en stor, underjordisk cykelkælder til deres rådighed. Desuden er der i den lille bygning, der ligger i forlængelse af det lille grønne område foran Statsbiblioteket, en indendørs cykelparkering, som også er forbeholdt kollegierne.

Adgang

Adgang til de indendørs cykelrum opnås vha. værelsesnøglen.

Bil-, MC- og knallertparkering

Parkeringsforholdene for biler og motorcykler i Universitetsparken er ikke de bedste. Heldigvis er al parkering i Universitetsparken gratis i op til 4 timer, og det er ikke umuligt at finde en parkeringsplads, selvom man måske skal køre lidt rundt. I weekenden er det meget nemt at få parkeret. I kollegiernes umiddelbare nærhed forefindes der parkeringspladser ved Kollegium 4-6 ud til Langelandsgade og parkeringspladser ved Kollegium 7-9 ud til Randersvej.

Skal du læsse ting af og på f.eks. en trailer, kan er der god plads til at du kan køre bilen, med trailer, op foran hovedindgangene til samtlige kollegier.

Det er strengt forbudt at parkere sin knallert eller motorcykel i de indendørs cykelparkeringsrum eller i lobbyen ved hovedindgangene.